Condimentăm cu sare și piper după gust. Imi place mai mult cel proaspat dar si cel congelat.am tot timpul in congelator pentru acele momente cand nu ai timp sa mergi la cumparaturi si vrei sa gatesti ceva rapid.spanacul.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Ne place tare mult spanacul, dar din pacate nu prea gasesc decat congelat. Cu naut 400 gr spanac congelat tocat 3 linguri ulei 4 catei mari de usturoi 1 lingura rasa pasta. 500 grame spanac (frunze oprite, congelate sau din conserv).
În sosul legat adăugaţi nucşoara şi frunzele de spanac. Eu nu gezgheț spanacul, pentru că de multe ori nu am timp 😉. Mai jos veti gasi reteta cu care am crescut eu si pe care o fac in continuare cu placere.
Sos de spanac cu usturoi și bază de bechamel, rețetă pas cu pas.
Se amestecă puțin, apoi vom pune smântâna. Pe deasupra presaram cascavalul razuit si spargem. Ne place tare mult spanacul, dar din pacate nu prea gasesc decat congelat.
Adăugăm spanacul crud sau dezghețat în tigaie, alături de făină. Condimentăm cu sare și piper după gust. Deşi îmi place cel proaspăt, am făcut un compromis cu cel congelat (ce să fac dacă afară sunt multe grade cu minus şi de abia acum ursu'.
Se lasa pana spanacul e decongelat complet, amestecand de cateva. Dați focul mediu și amestecați până se îngroașă laptele. Sunt convinsă că mulţi adoră spanacul (eu sunt printre cei mai mari fani, doar am crescut cu popeye marinarul!!!).
Imi place sa gatesc spanac scazut cel putin de doua ori pe luna.il gatesc foarte des deoarece ii place si sotului meu foarte mult.
Adăugăm spanacul crud sau dezghețat în tigaie, alături de făină. Fiindca iarna refuza categoric sa plece, e greu sa nu te gandesti seara la o mancare calda, consistenta si aromata. În sosul legat adăugaţi nucşoara şi frunzele de spanac.
Foietaj cu cod si spanac, somon in crusta cu spanac, quiche cu branza de capra si spanac, blinele cu spanac, wrap cu sunca, cheddar si. Greengrocer / freshona spanac preparat cu smantana, 450 g freshona fasole galbena taiata, 450. În sosul legat adăugaţi nucşoara şi frunzele de spanac.
Fiindca iarna refuza categoric sa plece, e greu sa nu te gandesti seara la o mancare calda, consistenta si aromata. 500 grame spanac (frunze oprite, congelate sau din conserv). Introducem cașul sărat de capră și.
Adăugăm spanacul crud sau dezghețat în tigaie, alături de făină.
Se presara un pic de parmezan. Spanac cremos din spanac congelat sau proaspăt. Condimentăm cu sare și piper după gust.
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Spanac Congelat Cu Ochiuri"
Posting Komentar untuk "Spanac Congelat Cu Ochiuri"